Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΦράγμα του Αλιάκμονα: Εδώ έγινε η πιο παραμυθένια πρόταση γάμου (ΒΙΝΤΕΟ και...

Φράγμα του Αλιάκμονα: Εδώ έγινε η πιο παραμυθένια πρόταση γάμου (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)

 

Η πρόταση γάμου για κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστή αλλά μια πρόταση γάμου – έκπληξη σε ένα ρομαντικά σκηνοθετημένο σκηνικό, δίνει εξτρά πόντους στον γαμπρό και είναι μια ανάμνηση που θα διηγήστε για μια ζωή!

Όπως η πρόταση γάμου που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Πρόταση γάμου υπερπαραγωγή, με πολυήμερη προετοιμασία και οργάνωση από μια πολυπληθή ομάδα φίλων του ζευγαριού.

Ο Μιχάλης Παπανικολούδης επέλεξε ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία στη Βέροια για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρίνα Συμεωνίδου.

Η ιδέα γεννήθηκε αρκετό καιρό πριν και με συνεργούς στο… «έγκλημα» τους καλούς τους φίλους, κατέφεραν να στήσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στο νυχτερινό φράγμα του Αλιάκμονα.

Η Μαρίνα έφτασε στο σημείο και ακολουθώντας τον φωτισμένο διάδρομο στην όχθη του Αλιάκμονα και με μουσική υπόκρουση τον Ερωτόκριτο, έφτασε αργά και… βασανιστικά στον Μιχάλη που είχε ήδη γονατίσει κρατώντας το μονόπετρο.

Η Μαρίνα αν και συγκινημένη και σαστισμένη, είπε να τον… βασανίσει λίγο, λίγο όμως, μέχρι να πει το ΝΑΙ! She said YES λοιπόν, που επισφραγίστηκε με το μονόπετρο στο δάχτυλο της Μαρίνας, ένα φιλί και μια ζεστή αγκαλιά.

Μιχάλη και Μαρίνα η ώρα η καλή!

Δείτε το βίντεο:

 

veriotis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα