Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΦονικό στη Καβάλα: «Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» – Το...

Φονικό στη Καβάλα: «Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» – Το τηλεφώνημα αφού σκότωσε γυναίκα και παιδί

Συκλονισμένη η κοινωνία της Καβάλας και όχι μόνο από το νέο φονικό – Κτηνοτρόφος σκότωσε τη γυναίκα του, το νεογέννητο παιδί τους και αυτοκτόνησε!

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του μέσα στο μαντρί στην Καβάλα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

Ο δράστης μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους στο μαντρί του. Εκεί τους σκότωσε με την καραμπίνα του. Όμως πριν στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του, τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

«Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» είπε μόνο και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Καβάλας, proininews, την Τρίτη το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο αλλά όλα ήταν ήρεμα. Η 30χρονη γυναίκα η οποία ήταν Ελληνίδα που μεγάλωσε στην Γερμανία, ήθελε να πάει με το παιδί στη χώρα για να τακτοποιήσει οικογενειακές υποθέσεις καθώς πρόσφατα πέθανε ο πατέρας της. Ίσως ο δράστης φοβήθηκε ότι δεν θα επέστρεφε.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα