Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤι θα γίνει αύριο με τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

Δείτε αν και πως θα λειτουργήσουν παιδικοί σταθμού, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στη δυτική Μακεδονία

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ:Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, με απόφαση Δημάρχου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δεσκάτης θα λειτουργήσουν στις 09:00 π.μ. λόγω κακοκαιρίας.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ:Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ:Με απόφαση Δημάρχου, όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Ορεστικού (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., Παιδικοί Σταθμοί, Βρεφικός Σταθμός και ΚΔΑΠ ΜΕΑ) τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστά.Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥΣύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Βοίου Χρήστου Ζευκλή στο Facebook “Μία ώρα αργότερα θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων, σε όλο το Δήμο μας. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί”.

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ:Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού καθώς και πολύ ισχυρών ανέμων, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ:Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Νεστορίου θα ξεκινήσουν στις 09:15.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: Λόγω καιρικών συνθηκών Δευτερα 6/2/2023, τα σχολεία Α&Β εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά .Ο παιδικός σταθμός κανονικά

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:30 ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ:Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστές λόγω παγετού.Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια & Εσπερινά), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω του ολικού παγετού.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Μανώλη Στεργίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο, Δευτέρα, θα παραμείνουν κλειστά.

Αρχική

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα