Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΦλώρινα: Μοριοδότηση λόγω σεισμού ζητά η Γ’ Λυκείου

Φλώρινα: Μοριοδότηση λόγω σεισμού ζητά η Γ’ Λυκείου

Τη μοριοδότηση των μαθητών της Γ’ Λυκείου ζητούν με επιστολή τους προς τη Διέυθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι πρόεδροι των μαθητικών συμβουλίων λυκείων της Φλώρινας, λόγω των δυσκολιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς, αλλά και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Οι μαθητές αναφέρουν πως, μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου και σε συνδυασμό με τους πολλούς μετασεισμούς που εκδηλώνονται ακόμα και σήμερα, έχουν αποσυντονιστεί από τα μαθήματά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς, έχουν να αντιμετωπίσουν και πρακτικές ζημιές στα σπίτια τους. Επίσης αναφέρονται στις χαμένες διδακτικές ώρες που είναι πάρα πολλές από την αρχή της χρονιάς, “διότι ακόμα και όταν πραγματοποιείται τηλεκπαίδευση, δεν συγκρίνεται με τα δια ζώσης μαθήματα” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στην επιστολή, την οποία υπογράφουν οι πρόεδροι των 1ου ΕΠΑΛ, 1ου, 2ου και 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας, οι μαθητές αναφέρουν: “Οι δυσκολίες, όπως καταλαβαίνετε, είναι πολλές και μεγάλες, ιδιαίτερα για τους μαθητές της 3ης Λυκείου που έχουμε μπροστά μας τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ζητάμε λοιπόν την μοριοδότηση των μαθητών της φετινής 3ης Λυκείου, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε άλλες σεισμόπληκτες περιοχές, λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων ημερών που περνάμε και θα περάσουμε εξαιτίας των σεισμών και των δυσμενών καιρικών συνθηκών”.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ/kozan.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα