Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΦέρες Έβρου: Ανησυχία των κατοίκων για την παραμέληση του οδικού δικτίου

Φέρες Έβρου: Ανησυχία των κατοίκων για την παραμέληση του οδικού δικτίου

Την ανησυχία τους για την επιδείνωση των οδικών συνθηκών στην πόλη τους εκφράζουν στις δημοτικές αρχές οι κάτοικοί στις Φέρες Έβρου κάνοντας λόγο για ταλαιπωρία εξαιτίας αυτών στην καθημερινότητά τους.

Όπως αναφέρουν οι λακκούβες, μερικές από τις οποίες έχουν φτάσει σε ανησυχητικά μεγέθη, αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών, με την κατάσταση δυσχεραίνει κατά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, όταν οι οδικοί κρατήρες μετατρέπονται σε επικίνδυνα εμπόδια. Η απογοήτευση μεταξύ των κατοίκων των Φερών αυξάνεται σταθερά καθώς οι εκκλήσεις τους για επισκευές δρόμων σύμφωνα με τους ίδιους πέφτουν στο κενό. Οι τοπικές επιχειρήσεις φέρουν επίσης το μεγαλύτερο βάρος της καταρρέουσας υποδομής. Μία από τις κύριες πηγές δυσαρέσκειας των κατοίκων των Φερών είναι η αντιληπτή αδιαφορία από τους ιθύνοντες.

Παρά τις πολυάριθμες εκκλήσεις, τις αναφορές και τις καταγγελίες, οι απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή και τη συντήρηση των δρόμων φαίνεται να καθυστερούν ή να παραβλέπονται. Οι τοπικές αρχές, αρμόδιες για την ευημερία της κοινότητας, καλούνται να δώσουν προτεραιότητα στις ανησυχίες των κατοίκων των Φερών και να αντιμετωπίσουν το μακροχρόνιο ζήτημα των κατεστραμμένων δρόμων.

Πηγή:e-evros.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα