Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΤο ημερολόγιο ασθενή με κορωνοϊό: Γυμναστής από την Πέλλα συγκλονίζει με την...

Το ημερολόγιο ασθενή με κορωνοϊό: Γυμναστής από την Πέλλα συγκλονίζει με την περιπέτειά του (Βίντεο)

Εμφανώς εξασθενημένος, με μπορώντας καλά-καλά να μιλήσει, ο Γιώργος Γρηγοριάδης μέσα από την καραντίνα του νοσοκομείου των Γιαννιτσών καταγράφει τις ημέρες του ως ασθενής του κορωνοϊού…

Δέκατη τρίτη ημέρα κορωνοϊός και πνευμονία…

Εμφανώς εξασθενημένος, με μπορώντας καλά-καλά να μιλήσει, ο Γιώργος Γρηγοριάδης μέσα από την καραντίνα του νοσοκομείου των Γιαννιτσών καταγράφει τις ημέρες του ως ασθενής του κορωνοϊου…

Ο 50χρονος εκπαιδευτικός συγκλονίζει με την περιγραφή του για το πώς βιώνει την ασθένεια…

Με τα χέρια του πρησμένα από τους ορούς, το πρόσωπό του χλωμό και το σώμα του αδύναμο, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, αγωνίζεται να ξεπεράσει την ασθένεια και να αποφύγει την διασωλήνωση.

Δέκατη ημέρα covid, covid…

Αν και τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού ήταν ελαφρά, γρήγορα εξελίχθηκαν σε πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο…

Δέκα Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα. Είχα δέκατα και αδυναμία. Απλά στην πορεία όσο μεγάλωνε αυτό, είχα πολλή αυξημένο πυρετό και κοβόμουνα, αδυναμία μεγάλωνε όλο ένα και περισσότερο, ολοένα και περισσότερο και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα.

Την δέκατη τρίτη ημέρα της νοσηλείας όπως βλέπεται και στο ημερολογιακό video που κατέγραψε ο ίδιος, με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει και να αναπνεύσει…

Δέκατη τρίτη ημέρα κορωνοϊός και πνευμονία…

Φανταστείτε ότι πήγαινα στο διπλανό δωμάτιο στην τουαλέτα και σταματούσα στη μέση για να πάρω ανάσα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

Εκτός από το πώς βίωσε την ασθένεια, ο 50χρονος εκπαιδευτικός συγκλονίζει και με τις ιστορίες των υπόλοιπων ασθενών με κορωνοϊο που ήταν στο θάλαμο.

Στο video με το ημερολόγιο που ανέβασε στο ίντερνετ ο Γιώργος Γρηγοριάδης, συγκλονίζει η ιστόρια ενός ηλικιωμένου με άνοια, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει και ακούγεται να φωνάζει πότε με κραυγές και πότε να καλεί την νοσοκόμα.

«Ένας παππούς οποίος έχει άνοια και έχει κορωνοϊό, αλλά είναι πολύ δυνατός παππούς. Αυτός κοιμόνταν μερικές ώρες ξεκουραζόντανε και άρχιζε μετά να ουρλιάζει, να φωνάζει, να βγάζει τις πεταλούδες, να βγάζει ορό, να βγάζει τον καθετήρα, να σκίζει τη μάσκα, να κατεβάζει τα σεντόνια, την κουρτίνα να την ξηλώνει γιατί ήταν διπλά στο παράθυρο. Ερχόντουσαν 5 νοσηλευτές, επί 15 λεπτά ασχολούνταν μαζί του, φεύγανε και σε μισή ώρα πάλι τα ίδια.»

Οι ιστορίες από τον θάλαμο του κορωνοϊού πολλές, αλλά ο 50χρονος εκπαιδευτικός λυγίζει όταν αναφέρεται στον διπλανό του που έχασε το παιδί του από την πανδημία…

«Και αυτός δίπλα μου, πριν από εφτά μέρες είχε χάσει το παιδί του από κορωνοϊό», τονίζει

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook, ο 50χρονος εκπαιδευτικός, έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, ενώ ευχήθηκε να μην βρεθεί κανένας στην θέση του…

«Πιστέψτε με… δε θέλετε να μπείτε στο νοσοκομείο και να ζήσετε παρόμοιες καταστάσεις με αυτές που έζησα εγώ. Όσο για εσάς τους αρνητές…περιμένω την χολή, την κακία, την κακεντρέχεια και τη μιζέρια σας.»

Αν και ήταν σε πολλή καλή φυσική κατάσταση, ο εκπαιδευτικός χρειάστηκε ένα μήνα για να ξεπερασει τον κορωνοϊό και να δει το τεστ του να βγαίνει αρνητικό.

«Μέσα σε 10 ημέρες, έχασα 13 κιλά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το πού κόλλησα. Ή στη δουλειά ή στο γήπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις βρέθηκε άτομο θετικό», ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

«Είμαι ερασιτέχνης κινηματογραφιστής. Είναι λίγο το υλικό γιατί δεν είχα κουράγιο.», ανέφερε σχολιάζοντας για το ψηφιακό «ημερολόγιο».

«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει όλα όσα πέρασα. Μόνο όσοι τα έχουν περάσει», περιγράφοντας τον αγώνα του.

«Οι παππούδες. Οι ηλικιωμένοι που στήριζαν ο ένας τον άλλον. Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι…», ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης εμφανώς συγκινημένος ενθυμούμενος στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο.

Ενώ συγκλόνισε με την περιγραφή ενός ηλικιωμένου ανθρώπου. Ενός 80χρονου ψάλτη που «έφυγε» από κορωνοϊό.

Ο γιος του, ο κ. Απόστολος Σταϊκάκης ράγισε καρδιές μιλώντας για την περιπέτεια του πατέρα του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου. Όλα τα παιδιά έκανα υπεράνθρωπο έργο. Είναι Θεοί, δεν είναι γιατροί. Η μητέρα μου πάει καλά», σημείωσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα