Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΤαξιάρχης: Ανάβει και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 7 Νοεμβρίου

Ταξιάρχης: Ανάβει και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 7 Νοεμβρίου

Στις 7 Νοεμβρίου παραμονή των Αρχαγγέλων, ο Ταξιάρχης γιορτάζει ανάβοντας το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα. Με αφορμή τη γιορτή του πολιούχου του, το χωριό θα φορέσει τα καλά του, κι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα φωταγωγηθεί το έλατο που θα κοσμήσει την κεντρική πλατεία, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

Το δέντρο φέτος θα έχει ύψος πάνω από 12 μέτρα και θα στολιστεί με εκατοντάδες λαμπάκια. «Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια ωραία γιορτή, και σίγουρα θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό», αναφέρει στο Xalkidikipolitiki ο πρόεδρος του Ταξιάρχη Ιωάννης Ξάκης.

“Φρένο” στα κεράσματα και το street food

Παρά το ύφος της γιορτής που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στον Ταξιάρχη, φέτος ενδέχεται να υπάρξει πρακτικό πρόβλημα με τα κεράσματα και το στήσιμο των λεγόμενων «πάγκων» για τα εδέσματα, τους λουκουμάδες και ό,τι άλλο προσφέρονταν στον κόσμο κατά την εκδήλωση.

Η αυστηρότητα του νόμου περί απαγόρευσης υπαίθριας δραστηριότητας εκτός χώρων με προδιαγραφές υγειονομικών διατάξεων, φέρνει τους διοργανωτές του χωριού προ δυσάρεστης έκπληξης. Καταβάλλεται ωστόσο κάθε προσπάθεια ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα και παράλληλα να περάσουν καλά οι επισκέπτες.

Πηγή: xalkidikipolitiki.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα

Τα σουτ του ΠΑΟΚ πληρώνουν στο 3.75