Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣυνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών σε Έβρο και Καβάλα

Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών σε Έβρο και Καβάλα

- Advertisement -

Στην σύλληψη δύο διακινητών που προωθούσαν μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου, σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση στην επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν συνεργό του που διέφυγε και αναζητείται, διότι οδηγώντας άλλο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο πρώτο όχημα. Αντίστοιχα και στην δεύτερη περίπτωση καθώς στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ο δεύτερος διακινητής, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, επτά μετανάστες.

Τα παραπάνω οχήματα μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν, με τους συλληφθέντες να αναμένεται να οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Για τις δύο υποθέσεις διενεργείται προανάκριση από τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα