Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυλλαλητήρια διαμαρτυρίας για φθηνή θέρμανση σήμερα σε Φλώρινα και Καστοριά

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για φθηνή θέρμανση σήμερα σε Φλώρινα και Καστοριά

Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη θέρμανση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας με τη συμμετοχή φορέων και Σωματείων της περιοχής.

Όπως είχαν αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη τους μέλη της επιτροπής αγώνα: “Ζητούμε μια δίκαιη αντιμετώπιση και στήριξη οικονομική στον κάθε πολίτη της Φλώρινας”, καλώντας

όλους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.
“Έχουμε προτάσεις και έτοιμες μελέτες για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοικοι που ζουν σε μια περιοχή που έχει μακρύ και βαρύ χειμώνα παρατεταμένης διάρκειας”, τόνισε τέλος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Κώστας Σιάκος.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη θέρμανση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και στη γειτονική Καστοριά που αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες στο κόστος θέρμανσης με τη Φλώρινα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή κατά την διάρκεια του χειμώνα. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.

Με πληροφορίες από Ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα