Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣτην Ορεστιάδα ο Μηταράκης: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία κατά της δημιουργίας νέας...

Στην Ορεστιάδα ο Μηταράκης: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία κατά της δημιουργίας νέας δομής μεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος πολιτών βρίσκεται αυτή την ώρα συγκεντρωμένο στο δημαρχείο Ορεστιάδας.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου θα βρεθείθ ο  υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, ώστε να του εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επέκταση και αύξηση της δυναμικότητας της δομής του Φυλακίου.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε σύμφωνα με το reportal.gr από τον δήμαρχο Ορεστιάδας και την «Επιτροπή Αγώνα».

Το κάλεσμα «υιοθετήθηκε» τόσο από τον Αγροτικό & Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ορεστιάδας που ανακοίνωσε ότι «δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στα εφιαλτικά σχέδια της Κυβέρνησης να δημιουργήσει νέα δομή φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου. Καλούμε όλους τους Εβρίτες και πρωτιστως τα μέλη μας αύριο στις 1:45 μ.μ. στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Δημαρχείο Ορεστιάδος τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας ( μάσκες, αποστάσεις ) με μια φωνη ενωμενοι να πουμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ!!».

Επίσης, αντίστοιχο κάλεσμα απευθύνει και ο Αγροτικός Σύλλογος βορείου Έβρου «η Ενότητα» ενώ δικό της κάλεσμα εξέδωσε και η προσφάτων συσταθείσα ΕΑKYT, η οποία όμως καλεί σε συγκέντρωση και στο ΚΥΤ Φυλακίου, το οποίο θα επισκεφτεί ο κ. Μηταράκης.

Δείτε live:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα