Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣτα "κάγκελα" κάτοικοι περιοχής των Σερρών: Ακούρευτα χόρτα, χαλασμένοι κάδοι και ανεπαρκής...

Στα “κάγκελα” κάτοικοι περιοχής των Σερρών: Ακούρευτα χόρτα, χαλασμένοι κάδοι και ανεπαρκής φωτισμός (ΦΩΤΟ_

Ουκ ολίγα προβλήματα έχουν καταγράψει κάτοικοι της Νιγρίτας, που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί σε διάφορες περιοχές της κωμόπολης.

Το πρώτο που τους απασχολεί έντονα είναι το γεγονός πως τα χόρτα είναι ακούρευτα, καθώς από τη μια ανησυχούν μήπως και τα χόρτα «προσελκύσουν» διάφορα ερπετά.

Παράλληλα, όμως, τα χόρτα που έχουν… θεριέψει, σύμφωνα με τους κατοίκους, εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών των διερχόμενων οχημάτων, επισημαίνοντας πως ελλοχεύει ο κίνδυνος τροχαίο ατυχήματος.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν, επίσης, πως οι κάδοι απορριμμάτων δεν έχουν καθαριστεί ποτέ μέσα στο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να αποτελούν εστία μικροβίων, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι χαλασμένοι, δεν έχουν αντικατασταθεί ή επιδιορθωθεί και τα καπάκια μένουν ανοιχτά, προκαλώντας τη δυσφορία όσων μένουν στα σημεία.

(Φωτογραφία σήμερα από περιοχή της Νιγρίτας)

Αυτό που επισημαίνουν τέλος είναι πως στην είσοδο της πόλης Νιγρίτας τα φώτα δεν λειτουργούν τις νυχτερινές ώρες.

«Είναι όλα κλειστά μετά το σωφρονιστικό και απαράδεκτο να μην λειτουργούν σωστά στην είσοδο της πόλης. Έχουμε επανειλημμένως εκφράσει τα παράπονά μας, αλλά δυστυχώς τίποτα. Ποιος ο ρόλος άραγε των δημοτικών συμβούλων όταν δεν εισακούγονται οι πολίτες; Γιατί άραγε πληρώνουμε τόσα πολλά και αυξημένα δημοτικά τέλη» ανέφεραν κάτοικοι της Νιγρίτας μιλώντας στο Infonews24.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα