Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣπείρα ρήμαζε σπίτια στην Καβάλα – 14 διαρρήξεις σε έναν μήνα

Σπείρα ρήμαζε σπίτια στην Καβάλα – 14 διαρρήξεις σε έναν μήνα

Επί ενάμισι μήνα ρήμαζε συστηματικά τα σπίτια στην Καβάλα ένα δίδυμο αλλοδαπών διαρρηκτών που συνελήφθησαν μετά την τελευταία διάρρηξη. Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας εξιχνιάστηκαν συνολικά 14 κλοπές, που είχαν γίνει από τις 6 Οκτωβρίου και μετά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες λίγες ώρες μετά την εισβολή τους σε ένα σπίτι, από το οποίο είχαν κλέψει ένα ηλεκτρικό εργαλείο, τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών και είδη ρουχισμού, ενώ στην συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο ένα αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των δραστών μετά την σύλληψή τους, κατασχέθηκαν χρυσές λίρες, κοσμήματα, ένας φορητός υπολογιστής, κινητά τηλέφωνα και διάφορα εξαρτήματα και αξεσουάρ κινητών και ηλεκτρονικών υπολογιστών που ερευνάται από πού έχουν κλαπεί, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι είχαν διαπράξει συνολικά 11 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε σπίτια της πόλης, από τα οποία είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 75.000 ευρώ, 17 χρυσές λίρες, ασημένια νομίσματα, τρία κινητά, έναν φορητό υπολογιστή, διάφορα μικροαντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα