Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣοκ στην Καβάλα: Καλυμμένο από κλαδιά το πηγάδι που βρέθηκε νεκρός ο...

Σοκ στην Καβάλα: Καλυμμένο από κλαδιά το πηγάδι που βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ένα πηγάδι κοντά στο παλιό στρατόπεδο Κωτσάλου, στην περιοχή του Περιγιαλίου της Καβάλας βρέθηκε το πτώμα του Κώστα Δασκάλου, σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Το πηγάδι βάθους περίπου 6 μέτρων ήταν καλυμμένο από κλαδιά, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του παιδιού -τα αίτια του οποίου θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2020- κάτοικοι και εθελοντές διασώστες οι οποίοι συμμετείχαν στις έρευνες διαπίστωσαν για ακόμη μια φορά ότι η περιοχή είναι γεμάτη από δεκάδες κρυφές «παγίδες», ήτοι τρύπες και πηγάδια καλυμμένα από χόρτα και κλαδιά.

Μάλιστα, πριν από μέρες, στην εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 επισημάνθηκε ότι οι έρευνες εστιάστηκαν και στα πηγάδια της περιοχής  χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει αποτέλεσμα, μέχρι και σήμερα, όπου δόθηκε ένα τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του Κώστα Δασκάλου.

Πηγή: kavalapost.gr
Φωτογραφίες: ENA Channel

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα