Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣαρακηνοί Αριδαίας: Άγνωστοι με βαν επιχείρησαν να αρπάξουν 10χρονο κορίτσι

Σαρακηνοί Αριδαίας: Άγνωστοι με βαν επιχείρησαν να αρπάξουν 10χρονο κορίτσι

- Advertisement -

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που προκαλεί τρόμο  έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου στο χωριό Σαρακηνοί Αριδαίας, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να να αρπάξουν 10χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την μαρτυρία της 10χρονης την πλησίασε ένα βαν με φιμε τζάμια και ο οδηγός προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα ρωτώντας την “Κορίτσι πως σε λένε; Που μένεις; Που πας;”. Ωστόσο η ίδια όμως δεν απάντησε και τότε ο οδηγός άρχισε να της ζητά να μπει στο αυτοκίνητο, λέγοντάς της |Κορίτσι, έλα, θα σε πάμε εμείς. Θα σου δώσουμε και καραμέλες, έχουμε πολλές καραμέλες. Κορίτσι, κορίτσι.”

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τη μαρτυρία του κοριτσιού, ο οδηγός και η συνοδηγός κατέβηκαν από το όχημα τους. Την άρπαξε ο άντρας από τον καρπό, αστραπιαία όμως το 10χρονο κορίτσι χτύπησε με κλωτσιά τον άντρα και έφυγε τρέχοντας, θυμάται επίσης οτι ο άντρας κρατούσε στο χέρι του ένα χαρτομάντιλο. Προσπάθησε να μπει στην πρώτη αυλή σπιτιού που υπήρχε κοντά της, για να ζητήσει βοήθεια ενώ αυτοί την έβρισαν μπήκαν βιαστικά στο όχημα τους και τράπηκαν σε φυγή γιατί άκουσαν ηχο από όχημα να πλησιάζει.

Το περιστατικό έγινε πριν της εννιά το πρωί την ώρα που το ανήλικο κορίτσι πήγαινε στο σχολείο της και βρισκόταν κοντά στην κεντρική πλατεία του χωριού λίγα μέτρα από το δημοτικό σχολείο, ωστόσο όλα έγιναν γρήγορα και δεν κατάφερε να γίνει κάτι αντιληπτό από κατοίκους του χωριού. Η μαθήτρια αποκάλυψε αμέσως ότι της συνέβη και στη συνέχεια έγινε καταγγελία από τους γονείς στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας. Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πηγή:pellanews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα