Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣέρρες: Τα χόρτα «εξαφάνισαν» τους τάφους στα κοιμητήρια (ΦΩΤΟ)

Σέρρες: Τα χόρτα «εξαφάνισαν» τους τάφους στα κοιμητήρια (ΦΩΤΟ)

Κάτω από τα χόρτα έχουν «θαφτεί» οι τάφοι στα κοιμητήρια του Στρυμονοχωρίου, καθώς τα αγριόχορτα που έχουν φυτρώσει σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμα και τα δύο μέτρα

Όπως αναφέρει το infonews24.gr, στα μνήματα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την κοπή των χόρτων και τα παράπονα των πολιτών που επισκέπτονται τους νεκρούς συγγενείς τους είναι πολλά, αφού υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης φιδιών και τρωκτικών.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένη Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης, ο οποίος σχολίασε: «Ο σεβασμός που οφείλουμε να αποδίδουμε προς τους νεκρούς μας, αποτελεί υποχρέωση που έλκει την καταγωγή της από τα βάθη των αιώνων και είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση, είναι πανανθρώπινη αξία και δείγμα πολιτισμού»

Στην ίδια ανάρτηση έγραψε:

«Η άθλια κατάσταση που επικρατεί, πέραν των πάρκων και κοινόχρηστων χώρων, στα ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ του δήμου μας αποτελεί ΑΣΕΒΕΙΑ προς τους νεκρούς αλλά και τους δημότες μας που πολλές φορές δεν έχουν δυστυχώς ούτε πρόσβαση στους τάφους των ανθρώπων τους!!!!
Είναι ακόμη ένα θλιβερό δείγμα της ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ και της ΠΑΡΑΚΜΗΣ που έχει οδηγηθεί η Σιντική τα τελευταία 10 χρόνια.
Ως δείγμα ελάχιστου σεβασμού προς τους δημότες θα πρέπει ΑΜΕΣΑ «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ» ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ.
Σοβαρευτείτε επί τέλους διότι προκαλείτε και προσβάλετε τους πάντες με τις παιδαριώδεις αναρτήσεις σας σε γλέντια, χορούς και σπασμένα πιάτα την ώρα που συνδημότες μας, γεροντάκια και γονείς δεν «βγάζουν» πλέον ούτε τον μήνα τους.»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα