Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣέρρες: Τί λέει η αστυνομία για τον Μαροκινό που επιτέθηκε και δάγκωσε...

Σέρρες: Τί λέει η αστυνομία για τον Μαροκινό που επιτέθηκε και δάγκωσε τον αστυνομικό

Άνδρας, πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, δάγκωσε αστυνομικό στην προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη του Σερρών, έπειτα από κλήση που δέχθηκε η Άμεση Δράση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, σε διαμέρισμα όπου διαμένει ζευγάρι.

Στο σημείο, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, κλήθηκαν δύο αστυνομικοί προκειμένου να προσαγάγουν τον 36χρονο. Ο τελευταίος όμως φέρεται να αντιστάθηκε και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς.

Τελικά, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη προχθές (2 Απριλίου 2022) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, λίγο νωρίτερα απείλησε τη σύζυγό του. Ο ανωτέρω αλλοδαπός κατά τη διάρκεια της σύλληψής του απείλησε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας αποχώρησε. Επίσης, ο συλληφθείς προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα