Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΠτολεμαΐδα: Έσωσαν σκύλο που η αλυσίδα είχε μπει στον λαιμό του (βίντεο)

Πτολεμαΐδα: Έσωσαν σκύλο που η αλυσίδα είχε μπει στον λαιμό του (βίντεο)

Χάρη στις προσπάθειες των εθελοντών φιλόζωων και σε συνεργασία με εργαζόμενους στη Δ.Ε.Η. πιάστηκε ο σκύλος που για καιρό περιφερόταν στην αχανή περιοχή των ορυχείων στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης σε τραγική κατάσταση αφού η αλυσίδα – που κάποιος του φόρεσε – είχε μπει μέσα στον λαιμό του.

Η Νάστη Κόρδα που δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια να βρει το ζώο για να το σώσει με τη βοήθεια κτηνιάτρου Νίκου Πατσινακίδη για τη διάσωση του σκύλου στις 11 Αυγούστου επισήμανε τα εξής:

«Είμαι στην ευχάριστη,πολύ ευχάριστη θέση όμως να ανακοινώσω ότι έπιασα επιτέλους την σκυλίτσα που περιφερόταν στο νότιο πεδίο των ορυχείων της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα με μια σφιχτή αλυσίδα περασμένη στο λαιμό της ,να της έχει κάνει μια άσχημη πληγή.Η σκυλίτσα αφού πήγε στον κτηνίατρο ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΙΝΑΚΙΔΗΣ μεταφέρθηκε σε πανσιόν για την ανάρρωση της

Το ζώο υπέφερε για καιρό…

Θέλω να ευχαριστήσω τους διευθυντές των ορυχείων ΔΕΗ κ. Κοσμίδη ,κ. Eleftheria Papakosta και κ.Καλτεριμιτζη για την συνεργασία τους και την άδεια να μπω στο ορυχείο με ντροουν και αναισθητικό βελάκι, τους συναδέλφους του γραφείου κίνησης του νοτίου πεδίου που με πηγαινοφερνανε μέσα στο ορυχείο, όλους τους συναδέλφους που ενημέρωναν ανά πάσα στιγμή που ακριβώς την είδανε κι έτσι είχαμε στίγμα, τον κ. Πιλαλιδη που έμεινε ώρα εκεί για να την έχει στο οπτικό του πεδίο μέχρι να φτάσω με τον κτηνίατρο .Σας ευχαριστώ όλους , χωρίς εσάς δεν θα τα κατάφερνα.».

Πηγή:zoosos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα