Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΠρομαχώνας Σερρών: Μαζική κάθοδος των Βαλκάνιων τουριστών - Μεγάλες ουρές στα σύνορα

Προμαχώνας Σερρών: Μαζική κάθοδος των Βαλκάνιων τουριστών – Μεγάλες ουρές στα σύνορα

- Advertisement -

Μαζική ήταν ολόκληρο το σαββατοκύριακο η κάθοδος Βαλκάνιων τουριστών στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα Σερρών, ενώ από σήμερα το μεσημέρι βαίνει αυξανόμενη.

Συγκεκριμένα η ουρά των οχημάτων και τουριστικών λεωφορείων, είναι μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων και όσο περνούν οι ώρες αυξάνεται, με την αναμονή για τον έλεγχο αγγίζει την μία ώρα. Ο μεγαλύτερος αριθμός των τουριστών είναι από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, υπάρχουν όμως και Πολωνοί, Τσέχοι, Σλοβένοι, ενώ η πλατιά μάζα των τουριστών κυρίως από τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου κατευθύνονται προς την Χαλκιδική, την Πιερία, την Καβάλα και την Θάσο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η κίνηση αναμένεται να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και την Δευτέρα 17 Ιουνίου, καθώς και τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Παράλληλα αντίστοιχη είναι η κίνηση τις τελευταίες μέρες και Ελληνοτουρκική μεθόριο, στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων, με τους Τούρκους τουρίστες να εισέρχονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε περιοχές τις Βόρειας Ελλάδας.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα