Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΠροβλήματα υδροδότησης μία εβδομάδα στα Γιαννιτσά

Προβλήματα υδροδότησης μία εβδομάδα στα Γιαννιτσά

Εντοπίστηκε από την Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας η βλάβη στο δίκτυο των Γιαννιτσών που προκαλούσε την χαμηλή πίεση στην υδροδότηση πολλών περιοχών της πόλης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για σοβαρή βλάβη σε αγωγό στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και συγκεκριμένα στο τμήμα από την πλατεία Γκόνου Γιώτα μέχρι την αρχή του πεζόδρομου, η οποία όπως μας ενημέρωσαν από την Δ.Ε.Υ.Α.Π., αναμένεται να αποκατασταθεί εντός της σημερινής ημέρας.

Από την βλάβη προκαλείται μεγάλη απώλεια κυβικών νερού που προκαλεί την χαμηλή πίεση στη ροή του, ειδικά σε περιοχές και διαμερίσματα που βρίσκονται ψηλότερα υψομετρικά.

Υπενθυμίζουμε ότι πολλές είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων των Γιαννιτσών, για την έντονη πτώση της πίεσης του νερού υδροδότησης σε περιοχές της πόλης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα των νοικοκυριών, αλλά και για οικιακές συσκευές, όπως π.χ. τα πλυντήρια.

Το φαινόμενο αυτό άρχισε να παρατηρείται εδώ και μια εβδομάδα και μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία βελτίωση στην πίεση του νερού που είναι πολύ χαμηλή.
Αναμένεται όμως εντός της ημέρας να επανέλθει η κανονική ροή στην πίεση του νερού σε ολόκληρη την πόλη.

Πηγή:karatzova.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα