Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΠηγές Αχέροντα: Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς μεταξύ επιχειρηματιών για τους πελάτες

Πηγές Αχέροντα: Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς μεταξύ επιχειρηματιών για τους πελάτες

Κατάσταση πλήρους αναρχίας φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί στις Πηγές του Αχέροντα, στην περιοχή της Γλυκής. Κατάσταση που κρατά χρόνια και αντί να έχουν ληφθεί μέτρα για την οριστική της επίλυση, οξύνεται και οδηγεί σε απίστευτες καταστάσεις.

Ο Πρόεδρος της Γλυκής μιλά για μεσαίωνα και καταγγέλλει ακόμη και ξυλοδαρμούς μεταξύ όσων δραστηριοποιούνται επισημαίνοντας ότι όλα αυτά οδηγούν σε υποβάθμιση.

Στη Γλυκή αναπτύσσονται διάφορες δραστηριότητας και αθλήματα στον Αχέροντα. Δίπλα στους νόμιμους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται, μισθώνουν χώρους, αποδίδουν ενοίκια και πληρώνουν φόρους υπάρχουν κι άλλες που δρουν ως πειρατές.

Όπως είχε καταγγελθεί στο παρελθόν οι δεύτεροι δεν πληρώνουν τίποτα και έχουν την δυνατότητα να ρίχνουν τις τιμές για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν διάφορες δραστηριότητες στο ποτάμι.

Αυτή φαίνεται ότι είναι η αιτία του κακού…

«Έκανα ότι ήταν δυνατό για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποτάμι αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση από τον Δήμο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Γλυκής.

Και περιγράφοντας την κατάσταση σημειώνει: «Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η ταλαιπωρία των επισκεπτών, με την άγρα των πελατών και ξυλοδαρμούς λες και είμαστε στον μεσαίωνα. Έπειτα από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο μας ανέφερε ότι είναι τροχονομική παράβαση. Το Α.Τ Παραμυθιάς λέει ότι είναι ευθύνη του Δήμου.

Επιτέλους μπορεί κάποιος να μας πει ποιος είναι υπεύθυνος!!!Η εκτός αν γίνεται εσκεμμένα για να υποβαθμιστεί ο τόπος μας η γιατί εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα».

Καταλήγοντας ζητά την άμεση επέμβαση του Δήμου και του Δημάρχου για να λυθεί το πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα