Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. Ελλάδα«Παραμυθένια» πρόταση γάμου στο χιονισμένο Σέλι (ΦΩΤΟ)

«Παραμυθένια» πρόταση γάμου στο χιονισμένο Σέλι (ΦΩΤΟ)

Μια πρωτότυπη και παραμυθένια πρόταση γάμου σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στο Σέλι Ημαθίας και με φόντο τα χιονισμένα βουνά έζησε ένα ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

πρόταση γάμου

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, Δημήτρης Πιτούλιας, αψήφησε το κρύο και τις πολικές θερμοκρασίες και… ανέβηκε βουνά για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Ιωάννα. Με σκηνικό ένα μοναδικό τοπίο, στον τόπο όπου γεννήθηκε ντυμένο στα λευκά, ο Δημήτρης οδήγησε με κλειστά μάτια την εκλεκτή της καρδιάς του σε μεγάλο υψόμετρο και της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

πρόταση γάμου Σέλι

O κουμπάρος και γενικός αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, με τη βοήθεια λίγων καλών φίλων, φρόντισε να οργανωθεί στην εντέλεια αυτή η ρομαντική «τελετή», που ο καλλιτέχνης Γιώργος Κατσαέλης απαθανάτισε μέσα από τα φωτογραφικό του φακό και τα εντυπωσιακά πλάνα του Video – drone.

πρόταση γάμου Βέροια

Το σκηνικό που έστησαν ήταν εντυπωσιακό: με το απάτητο χιόνι, «ζωγραφισμένο» σε σχήμα κατακόκκινης καρδιάς, στολισμένο με ροδοπέταλα και σοκολάτες με τρυφερά μηνύματα, έμοιαζε με πανάκριβο «χαλί» στα πόδια της πανέμορφης Ιωάννας, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι σε  -10 βαθμούς Κελσίου θα δεχόταν πρόταση γάμου.

Τελικά, με δάκρυα στα μάτια είπε το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο της!

πρωτότυπη πρόταση γάμου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα