Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟ Μ.Τζόρνταν θέλει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος

Ο Μ.Τζόρνταν θέλει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, μίλησε για την παρουσία του Μάικλ Τζόρνταν στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Ιερισσό, σημειώνοντας πως το νούμερο ένα του παγκόσμιου μπάσκετ παραμένει διακριτικός στις μετακινήσεις του

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή, η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, αλλά νομίζω ότι παραμένει σε… μυστικές διαστάσεις η παρουσία του παρά το ότι έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του. Υπάρχει η διάθεση να πάει και στο Άγιο Όρος, αλλά έχει βρεθεί στο λιμάνι της Ιερισσού με το λιμενικό να μην μπορεί να μην ελέγξει το δρομολόγιο της θαλαμηγού, είναι ένα υψηλό πρόσωπο».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Οι λόγοι που τράβηξαν αυτόν τον θρύλο στην περιοχή είναι πως πρόκειται για τη γενέτειρα του Αριστοτέλη και ότι από εδώ είναι η είσοδος για το Άγιο Όρος που είναι και η ναυαρχίδα για την περιοχή. Ο ίδιος επέλεξε να είναι από τον Στρυμονικό κόλπο, από την έξω πλευρά του χωριού και όχι από την Αμμουλιανή».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε για τις πολλαπλές τουριστικές δυνατότητες της περιοχής: «Στον δήμο Αριστοτέλη ανήκει η ανατολική πλευρά της Χαλκιδικής. Ας πούμε επίσης η Αρναία είναι στα τρία καλύτερα χωριά της Ελλάδος έπειτα από αξιολόγηση από μία επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό των Ηνωμένων Εθνών. Υπάρχει επίσης η Αμμουλιανή, το οποίο είναι το μοναδικό νησί της Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο έχει κατοίκους. Υπάρχει ήπιος τουρισμός και τουριστικές μονάδες, ενώ στην Ουρανούπολη υπάρχουν και ξενοδοχεία 5 αστέρων. Πριν τον κορωνοϊό περνούσαν περίπου 500.000 άνθρωποι για να προσκυνήσουν στο Άγιο Όρος».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα