Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟ Ιβάν Σαββίδης συζητά για το «Ξυνό Νερό» ;

Ο Ιβάν Σαββίδης συζητά για το «Ξυνό Νερό» ;

Μεγάλο φέρεται να είναι το ενδιαφέρον επενδυτών γύρω από τη λειτουργία του «Ξινού Νερού» στο Αμύνταιο Φλώρινας, γεγονός που έχει γραφτεί σε πολλά ΜΜΕ κατά καιρούς.

Πιο πρόσφατο, είναι το δημοσίευμα του powergame.gr (οικονομικό site του ομίλου Παραπολιτικά), το οποίο κάνει σαφή αναφορά στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

 

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
«Αυτή τη στιγμή η «Σουρωτή» του Ιβάν Σαββίδη, κατέχει τη μερίδα του λέοντος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Για να ακριβολογώ, η εταιρεία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, διακινεί στην αγορά περίπου το 70%, καταγράφοντας ένα τζίρο που προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Από την στιγμή που απέκτησε το «μαγαζί» ο Ιβάν, είναι αλήθεια ότι έχουν καταβληθεί σημαντικές προσπάθειες για να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο σχεδιασμός για την απόκτηση των πηγών, αλλά και του εργοστασίου, που παράγεται το φυσικό ανθρακούχο νερό με την επωνυμία «Ξυνό Νερό». Πρόκειται για μια μικρή μονάδα που λειτουργεί εδώ και χρόνια (με χαμηλές δυνατότητες παραγωγής) στο ομώνυμο χωριό της Φλώρινας. Για την συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής νερού είχε επιδείξει όπως μαθαίνω ενδιαφέρον κατά το παρελθόν και ο Πέτρος Σουρέτης της Intrakat.»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα