Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟ δήμος Κατερίνης καλεί τους πλημμυροπαθείς να καταθέσουν αιτήσεις αποζημίωσης

Ο δήμος Κατερίνης καλεί τους πλημμυροπαθείς να καταθέσουν αιτήσεις αποζημίωσης

Να καταθέσουν αίτηση προκειμένου να αποζημιωθούν ζητά ο δήμος Κατερίνης όσους υπέστησαν ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 4ης και 5ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα οι αιτήσεις αφορούν στην χορήγηση εφάπαξ επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών, σε όσους περιέρχονται σε κατάσταση ανάγκης συνέπεια της φυσικής καταστροφής στις 4 & 5 Μαρτίου και δεν μπορούν να διαμείνουν στην κύρια κατοικία τους, στην χορήγηση επιδόματος έως 6.000 ευρώ για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών και την αντικατάσταση οικοσκευής σε κύριες οι δευτερεύουσες κατοικίες που επλήγησαν. Καθώς και στην χορήγηση επιδόματος σε άτομα που υπέστησαν μόνιμη σωματική βλάβη με μόνιμη αναπηρία 67% και άνω, λόγω τραυματισμού τους, εξαιτίας της φυσικής καταστροφής των προηγούμενων ημερών.

Οι αιτήσεις πρέπει συνοδεύονται απαραίτητα από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά και θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση katerini@katerini.gr μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις αιτήσεις καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά από την ηλεκτρονική σελίδα του δήμου Κατερίνης στο www.katerini.gr, το γενικό πρωτόκολλο του δημαρχείου Κατερίνης, καθώς και τα τηλέφωνα 23513 50505, 6930075156, όπως και στο επισυναπτόμενο link: https://katerini.gr/?p=40971.

Πηγή:odelalis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα