Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟρεστιάδα: Ένταση και επεισόδια για την κατασκευή νέας δομής μεταναστών –...

Ορεστιάδα: Ένταση και επεισόδια για την κατασκευή νέας δομής μεταναστών – Κατέρρευσε ο πρόεδρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν σηκωτό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, ο οποίος πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Λίγο πριν τη σύλληψή του, ο κ. Τυρμπάκης ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε λέγοντας ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Στο πλευρό του η αδελφή του, η οποία κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση την σύλληψη του Προέδρου του Φυλακίου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, ο κ. Τυρμπάκης πραγματοποίησε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει στα μηχανήματα του υπεργολάβου να ξεκινήσουν τα έργα για την δημιουργία νέας υπερδομής λαθρομεταναστών, δίπλα στα υπάρχοντα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου. Αρχικά τον πήγαν σηκωτό σε περιπολικό, αλλά επειδή ήταν σε άσχημη κατάσταση η υγεία του, τον εξέτασε γιατρός που διαπίστωσε ότι η πίεση του έφτασε σε επικίνδυνα ύψη.

Ο κ. Τυρμπάκης εξέφρασε την εναντίωση του στη δημιουργία νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ απέναντι από τα υπάρχοντα, για επιπλέον 240 λαθρομετανάστες.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα