Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟικογενειακό δράμα στο Βόλο: Μητέρα έδιωξε από το σπίτι το ΑμεΑ παιδί...

Οικογενειακό δράμα στο Βόλο: Μητέρα έδιωξε από το σπίτι το ΑμεΑ παιδί της – Κοιμόταν στον δρόμο

Την 23χρονη ΑμεΑ κόρη της έδιωξε από το σπίτι, όπου φιλοξενούνται στο Βόλο 50χρονη μητέρα.

Η μητέρα συνελήφθη προχθές το βράδυ για έκθεση σε κίνδυνο και εξύβριση, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μια οικογενειακή τραγωδία ξετυλίχθηκε στα μάτια των αστυνομικών, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων με μια μητέρα να διώχνει από το σπίτι την 23χρονη ΑμεΑ κόρη της, μετά από καυγά και ψυχρά να απαντά, ότι δεν μπορεί πλέον να ζει μαζί της και ότι κουράστηκε.

Το κορίτσι με νοητική στέρηση διώχθηκε στις 4 Αυγούστου μετά από καυγά, ενώ η μητέρα αρνείται ότι την έδιωξε αλλά δεν έκανε και κάτι να την κρατήσει. “Θα μπορούσε να επιστρέψει αν ήθελε”, είπε στους αστυνομικούς. Το νεαρό κορίτσι σε μια άγνωστη πόλη, περιφέρονταν στους δρόμους και κατέληξε να κοιμηθεί το ίδιο βράδυ στις καρέκλες καφετέριας στην παραλία της πόλης. Την επόμενη ημέρα πήγε με τα πόδια μέχρι και την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και εξιστόρησε το τι είχε συμβεί ενώ ζήτησε να λάβει και τα φάρμακά της που είχε αφήσει σπίτι. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι ζει με τη μητέρα και τον σύντροφό της, μητέρα που – σύμφωνα με πληροφορίες- διαχειρίζεται και τα οικονομικά και το επίδομα αναπηρίας που λαμβάνει. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και εξετάστηκε από ψυχιάτρους, που έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας, σύμφωνα με το gegonota.news.gr. Κλήθηκε ο θείος της που την παρέλαβε.

Η μητέρα που οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο να δικαστεί, ζήτησε να της οριστεί δικηγόρος και πήρε τριήμερη προθεσμία να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα