Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΞεκινά το 30ο καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Ξεκινά το 30ο καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Ξεκίνησαν την Κυριακή 10 Μαρτίου οι εκδηλώσεις 30ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης Πέλλας με το κυνήγι του “κρυμμένου θησαυρού” στο κεντρικό πάρκο της κωμόπολης, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την Βασίλισσα του Καρναβαλιού με ένα όνκαρναβαλιομα έκπληξη.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που διοργανώνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή και στοχεύει όχι μόνο στην ψυχαγωγία αλλά και στην εκπαίδευση των παιδιών. Περιλαμβάνει αρκετή δράση για τα παιδιά που όπως φάνηκε και φέτος το διασκεδάζουν κυριολεκτικά. Τα παιδιά στο πλαίσιο του παιχνιδιού καλούνται να λύσουν κάποιους γρίφους. Όλο το παιχνίδι εξελίσσεται στο κεντρικό πάρκο.

Αναφορικά με τις προετοιμασίες αυτές βρίσκονται στη τελική ευθεία, καθώς ολόκληρο το επιτελείο του εμπορικού συλλόγου Κρύας Βρύσης, μαζί με δεκάδες εθελοντές, εργάζεται πυρετωδώς για το 30ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης. Οι υπεύθυνοι έχουν οργανώσει εδώ και καιρό το πλάνο τους για τις φετινές εκδηλώσεις, ενώ απομένουν οι τελευταίες πινελιές στις κατασκευές των αρμάτων που θα συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 17 Μαρτίου στις 15:00 στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης.
Το καρναβάλι Κρύας Βρύσης ξεκίνησε ως θεσμός πριν από 36 χρόνια και συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα πολλών επισκεπτών, με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη να προγραμματίζουν εκδρομές για το καρναβάλι Μακεδονικής κωμόπολης.
Συγκεκριμένα στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού, θα είναι ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο. Αντίστοιχα οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τα περσινά δεδομένα, έχει επιβεβαιωθεί μάλιστα και η συμμετοχή της ομάδας Cheerleading Volcanoz από τη Θεσσαλονίκη που με τις φιγούρες και τα ακροβατικά τους θα  απογειώσουν τους θεατές.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

  • Σάββατο 16 Μαρτίου – 11:00 με το “ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΩ” ένα παιδικό υπερθέαμα για παιδιά (αλλά και για μεγάλους) με κλόουν, ξυλοπόδαρους, γαϊτανάκι, λίμπο, face painting και πολλές εκπλήξεις
  • Σάββατο 16 Μαρτίου – 14:00 όπου θα γίνει το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και αναμένεται να λάβουν δράση οι μεγάλοι που με υπομονή θα πρέπει να ανακαλύψουν το έπαθλο μυστήριο.
  • Κυριακή 17 Μαρτίου που είναι η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στις 3:00 το μεσημέρι, αλλά θα έχουμε προθέρμανση από τις 12:00 το μεσημέρι με ένα απολαυστικό DJ SET σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Ενώ από τις 18:00 όπου θα γίνει το κάψιμο του καρνάβαλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει ξεφάντωμα στην Κεντρική Πλατεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6973714404 – 6934305115, καθώς και στο www.kriavrisi-carnival.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα