Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΞάνθη: Παρέδωσαν κλειδιά οι επαγγελματίες της εστίασης

Ξάνθη: Παρέδωσαν κλειδιά οι επαγγελματίες της εστίασης

Τα κλειδιά της επιχείρησής τους παρέδωσαν δεκάδες επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης στην Ξάνθη που συμμετείχαν στη δράση «Παραδίδουμε τα Κλειδιά της Εστίασης».

 

Οι επαγγελματίες αντιδρούν με τον τρόπο αυτό στο παρατεταμένο και εξαντλητικό για τους ίδιους lockdown που είναι σε ισχύ και αφορά τα καφέ – μπαρ και τις ταβέρνες.

“Εξαιρετικά  ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση των Επαγγελματιών της εστίασης  και των καφέ-μπαρ στην Ξάνθη, καθώς παρέδωσαν τα κλειδιά της επιχείρησης τους, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Παραδίδουμε τα Κλειδιά της Εστίασης». Οι επαγγελματίες του κλάδου αντιδρούν για την κατάσταση που βιώνουν τους τελευταίους μήνες, καθώς το οικονομικό αδιέξοδο είναι μονόδρομος. Την αμέριστη συμπαράστασή τους εξέφρασαν τα συνυφασμένα με τον κλάδο της εστίασης  Σωματεία Κρεοπωλών, Ιχθυοπωλών, Αρτοποιών Ξάνθης” αναφέρει η ΟΕΒΕ Ξάνθης.

“Στο πλευρό της δράσης στάθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κύριος Μωραϊτης Στυλιανός. Οι πρόεδροι των Σωματείων Επαγγελματιών με Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και Καφέ Μπαρ, δηλώνουν παρόντες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης των συναδέλφων τους” καταλήγει ο Ομοσπονδίας.

πηγή xanthinea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα