Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΞάνθη: Νεκρός ανασύρθηκε 33χρονος μετά από πτήση με ανεμόπτερο

Ξάνθη: Νεκρός ανασύρθηκε 33χρονος μετά από πτήση με ανεμόπτερο

Την τελευταία του πνοή άφησε 33χρονος που θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο στο πλαίσιο των διακοπών του στην Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη.

Ακριβέστερα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 33χρονος εκπαιδευτής με καταγωγή από την Λουτρόπολη Θερμής Λέσβου που βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή της Θράκης με την σύζυγό και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών,  έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την θλίψη και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αλλά και στη τραγική μητέρα. Ήταν ένα παιδί με χρυσή καρδιά λένε με συγκίνηση οι συγχωριανοί του στη Θερμή της Λέσβου. Ωστόσο η τραγικότητα δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών αλλά στο πρόσωπο της μητέρας του, που την χτυπά η μοίρα για τρίτη φορά καθώς έχει χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα