Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΝεκρός νεαρός που έπεσε σε γκρεμό σε βάθρα στη Σαμοθράκη

Νεκρός νεαρός που έπεσε σε γκρεμό σε βάθρα στη Σαμοθράκη

Για τη διάσωση του νεαρού είχε στήσει επιχείρηση η Πυροσβεστική όταν έγινε γνωστό ότι έπεσε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων στην περιοχή Γριά Βάθρα Θερμών στη Σαμοθράκη, το απόγευμα της Πέμπτης. Ωστόσο ο 32χρονος που ήταν από την Αθήνα και έκανε διακοπές στο νησί εντοπίστηκε νεκρός.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο νεαρός επισκέφθηκε την περιοχή στην θέση «Γύρισμα» που αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια. Οι έξι πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον απεγκλωβισμό του, δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο εξαιρετικά δύσβατο σημείο και όταν έφτασαν βρήκαν τον 32χρονο νεκρό.

Στην ίδια περιοχή της Σαμοθράκης, χρειάστηκε να επέμβουν πολλές φορές οι πυροσβέστες το τελευταίο διάστημα, για να απεγκλωβίσουν τουρίστες. Την περασμένη Τετάρτη, χρειάστηκαν ορειβατικό εξοπλισμό για να ανασύρουν ζωντανό έναν άνδρα από χαράδρα βάθους 40 μέτρων στο φαράγγι «Τσιβδογιάννη», ενώ την ίδια ημέρα απεγκλωβίστηκαν μετά από πολύωρη επιχείρηση ένας Γερμανός και μια Ιταλίδα από μια απόκρημνη πλάγια στην περιοχή του Βάτου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα