Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΝέα Δημοκρατία: «Πονοκέφαλος» και με άλλο βουλευτή που έκανε «καλοκαιρινό» τοπικό γλέντι

Νέα Δημοκρατία: «Πονοκέφαλος» και με άλλο βουλευτή που έκανε «καλοκαιρινό» τοπικό γλέντι

- Advertisement -

Πριν καν καταλαγιάσει ο θόρυβος με την αποπομπή του Λευτέρη Αυγενάκη από την Κ.Ο. της ΝΔ, φαίνεται ότι υπάρχει κι άλλος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ο οποίος κατηγορείται για απρεπή και αλαζονική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η οποία επικαλείται αποκαλύψεις του Next TV της Θράκης, ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ, Σπύρος Τσιλιγγίρης, μετέτρεψε σε «ροντέο» γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, παρομοιάζοντας, μάλιστα, τα όσα συνέβησαν με τη διαβόητη σκηνή στο νυχτερινό κέντρο «Βιετνάμ», της ταινίας «Όλα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όλα άρχισαν όταν τον Σπ. Τσιλιγγίρη προσέγγισε συγγενικό πρόσωπο τοπικού «άσπονδου φίλου» του βουλευτή. Τότε εκείνος έγινε έξαλλος, άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον άνθρωπο που τον προσέγγισε, ενώ τα πράγματα πήραν στροφή προς τον… σουρεαλισμό, όταν έπιασε φωτιά τραπέζι, κάνοντας άνω κάτω το γλέντι των Σαρακατσάνων περιοχής της Ξάνθης!

Δημοσιογράφος του καναλιού, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις», προσθέτοντας με νόημα ότι «έφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία. […] Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα