Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΜπλόκο σε διακινητή αλλοδαπών στην Καστοριά, μετέφερε 9 άτομα

Μπλόκο σε διακινητή αλλοδαπών στην Καστοριά, μετέφερε 9 άτομα

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου 26χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά εννέα (9) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Ακολούθως, ο 26χρονος ακινητοποίησε το όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς, και αφού εξήλθε από αυτό, μαζί με τους μεταφερόμενους, προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, ο 26χρονος ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα, εννέα (9) αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 36 ετών, καθώς και δύο (2) συνοδευόμενα από αυτούς ανήλικα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 10 κινητά τηλέφωνα και 11 κάρτες SIM .

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο 26χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα