Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΜαγικές εικόνες από την Παραλία Τορώνης (Βίντεο drone)

Μαγικές εικόνες από την Παραλία Τορώνης (Βίντεο drone)

Πανέμορφες εικόνες …από ψηλά κατέγραψε η κάμερα του GeorgeSal που δημοσιεύει σχετικό βίντεο από την Παραλία Τορώνης στη Χαλκιδική.

Στην περιγραφή αναφέρει:

Η Τορώνη της Χαλκιδικής είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στη νοτιο-δυτική πλευρά της Σιθωνίας που εκτείνεται κατά μήκος μιας τεράστιας αμμώδους παραλίας με ρηχά και ήρεμα νερά. Απέχει από το Νέο Μαρμαρά 26 χλμ. και από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης 128 χλμ. Βρίσκεται πριν το όμορφο χωριό Πόρτο Κουφό το οποίο σας πρότεινα να επισκεφτείτε για να δοκιμάσετε το φρέσκο ψάρι στις γραφικές ψαροταβέρνες του λιμανιού του.

Οι διαδοχικές γειτονικές παραλίες σπάνιας ομορφιάς Τορώνης – Δεστενίκας & Τριστινίκας ειναι μια τριπλέτα εξαιρετικών παραλιών μια ανάσα η μια απο την άλλη, οι οποίες συμπληρώνουν το παζλ των υπόλοιπων υπέροχων παραλιών της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.

Το ακόμα πιο θαυμάσιο της μαγικής αυτής τριπλέτας ειναι πως αν κατευθυνθείτε Νοτιοανατολικά της Τορώνης σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται το Πόρτο Κουφό. Το μεγαλύτερο φυσικό Λιμάνι της Χώρας, οπου εκτός απο τις φημισμένες ψαροταβέρνες με ντόπια λαχταριστά εδέσματα στο σημειο του λιμανιού, εάν κατευθυνθείτε νοτιοανατολικά του Λιμανιού του Κουφο θα βρεθείτε στην πανέμορφη παραλία του Π.Κουφό με θέα το φυσικό άνοιγμα(είσοδος) του Λιμανιού.

Αν κατευθυνθείτε προς τα βορειοδυτικά της Τορώνης(προς Ν.Μαρμαρά) υπάρχουν διαδοχικές παραλίες για όλα τα γούστα.
Δεστενίκα-Τριστινίκα-Αρετές-Αζάπικο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα