Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚωνσταντινούπολη: Αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη 78χρονος Κοζανίτης

Κωνσταντινούπολη: Αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη 78χρονος Κοζανίτης

Αγνοούμενος βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου ένας 78χρονος συνταξιούχος από την Κοζάνη, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη πριν την εξαφάνιση.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος είχε πάει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με σύλλογο συνταξιούχων της Κοζάνης. Ωστόσο τα έιχνη τυ χάθηακν με την παρά του να τον συναντά για τελευταία φορά σε σημείο κοντά στην πλατεία Ταξίμ το απόγευμα της Πέμπτης. Στην συνεχεία για την εξαφάνιση ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και το Ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Από την πλευρά της η κόρη του 78χρονου, κα Ντίνα Παπαδημητρίου ανέφερε στο newsit πως:

“Ο πατέρας μου έφυγε το πρωί της Τετάρτης 04.09.2024 με γκρουπ από την Κοζάνη. Ξεκίνησε με μια παρέα 5 ανδρών. Ήταν όλοι φίλοι και συντοπίτες. Το γκρούπ θα επιστρέψει αύριο το πρωί. Όμως μέχρι στιγμής αγνοείται ο πατέρας μου. Το απόγευμα της Πέμπτης τους έδωσαν οι διοργανωτές το free time για να κάνουν ό,τι θέλουν. Επειδή οι άλλοι ήθελαν να πάνε για φαγητό, και ο πατέρας μου δεν θέλει να τρώει βαριά φαγητά όπως είναι ο γύρος, αυτός ήθελε να επιστρέψει στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο ήταν κοντά. Στα 150 μέτρα περίπου. Με τον ξεναγό που μιλήσαμε, μας είπε ότι ο πατέρας μου ήταν καλά γενικά, ήταν πολύ ενεργητικός, δεν έδειχνε να έχει καταβληθεί ή να έχει κουραστεί. Όμως τον αφήσαμε να πάει στο ταξίδι γιατί γενικά είναι πολύ ενεργητικός άνθρωπος. Βέβαια είχε μια απλή γεροντική άνοια άλλά όχι κάτι φοβερό. Ξεχνούσε για παράδειγμα να φέρει κάποια πράγματα απο το σούπερμαρκετ. Όχι κάτι που να τον κάνει μη λειτουργικό. Να μην ξέρει να μιλήσει και να επικοινωνήσει δηλαδή. Ήταν καλά ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου εξαφανίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα, όμως εμείς ενημερωθήκαμε μόλις χθες. Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν να μας ενημερώσουν. Και οι αρχές ενημερώθηκαν αφού περασε η νύχτα”.

Παράλληλα σε ανάρτηση στο Facebook της κόρη του αναφέρονται τα ακόλουθα: “Ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κοντά στην πλατεία Ταξίμ την Πέμπτη το απόγευμα. Ονομάζεται Δημήτρης (Μήτσος) Παπαδημητρίου, είναι 78 χρονών και έχει ύψος 1,66. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945413113, 6980375424, 6932368071 ή στην αστυνομία! Σας παρακαλούμε κοινοποίηστε το για να το δει περισσότερος κόσμος. Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές”

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα