Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΚτηνωδία στις Σέρρες: Έδεσε τον σκύλο στο αυτοκίνητο και τον έσερνε (φωτό...

Κτηνωδία στις Σέρρες: Έδεσε τον σκύλο στο αυτοκίνητο και τον έσερνε (φωτό – βίντεο)

Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησε η Αστυνομία σε χωριό του Δήμου Σιντικής μετά τις καταγγελίες ότι είχε δέσει το τετράποδο στην καρότσα του αυτοκινήτου και το έσερνε.

Ο 84χρονος σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσίευσε το φιλοζωικό σωματείο «ΦΙΛΟΣΙΝΤΙΚΕΣ» είχε δέσει έναν σκύλο με σκοινί από τον λαιμό στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, αναγκάζοντας έτσι το ζώο να τρέχει πίσω από αυτό.

Σύμφωνα, με πληροφορίες οι κάτοικοι του χωριού του έκλεισαν τον δρόμο και έτσι ο ηλικιωμένος αναγκάστηκε να σταματήσει. Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι έδεσε τον σκύλο στο όχημά του για να μην το λερώσει.

Πιο συγκεκριμένα, το φιλοζωικό σωματείο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Άλλο ένα 2ποδο τέρας έκανε την εμφάνιση του στον Δήμο Σιντικής προκαλώντας πόνο θλίψη και αργό βασανισμό επί ώρες σε ένα ακόμη άβουλο σκύλο τον οποίο φροντίζαμε καιρό τώρα. Αποφάσισε λοιπόν να τον πάρει σπίτι του κ μετά από μέρες αποφάσισε ότι δεν του κάνει…Τον έδεσε λοιπόν στο αγροτικό αυτοκίνητο κ με σκοινί τον έσερνε δεμένο στην καρότσα να τον παρατήσει όπου θα τον βόλευε….Μην του λερώσει κ το αυτοκίνητο… Για κακή του τύχη ευσυνείδητοι πολίτες του έκλεισαν τον δρόμο και γλύτωσαν το άμοιρο ζώο από το φρικτό βασανιστήριο. Κάλεσαν την αστυνομία κ όλα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το πανέμορφο αυτό πλάσμα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και του παρασχέθηκαν οι α’ βοήθειες. Έγινε κατάσχεση του ζώου κ φροντίζουμε για την θεραπεία του. Θα είμαστε καταπέλτες σε ότι παρόμοιο ξανασυμβεί σε ζώο προς ενημέρωση όλων των πολιτών του Δήμου μας».

https://infonews24.gr/

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα