Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚομοτηνή: Έφτασε ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης (ΒΙΝΤΕΟ) - Update

Κομοτηνή: Έφτασε ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης (ΒΙΝΤΕΟ) – Update

Ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σέντοπ ξεκίνησε επίσκεψη στην Κομοτηνή όπου θα έχει συναντήσεις με τον ψευδομουφτή και κύκλους του προξενείου.

Είναι γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί οι αναφορές της τουρκικής ηγεσίας στην μειονότητα , την οποία αναφέρουν ως ”τουρκική” καθώς η Άγκυρα επιχειρεί να ανοίξει όλη τη βεντάλια των θεμάτων  που θεωρεί πως έχει με την Αθήνα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης πρόκειται να επισκεφθεί την Ξάνθη στον ψευδομουφτή αλλά στο πρόγραμμα υπάρχει και η επίσκεψη στον τάφο του πρώην ψευδομουφτή.

Αξιοσημείωτο είναι πως η υποδοχή που περίμενε τον Πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σέντοπ, απαρτιζόταν από νέους ανθρώπους που τον καλωσόρισαν φορώντας παραδοσιακές στολές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σέντοπ επισκέφτηκε τον τάφο του Μέτε, πρώην ψευδομουφτή Ξάνθης όπου τελέστηκε τελετή μνήμης.

Δίπλα στον πρόεδρο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης βρέθηκαν ο νέος ψευδομουφτής της Ξάνθης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζειμπέκ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα