Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚοζάνη: Ξεκινά το 6ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής

Κοζάνη: Ξεκινά το 6ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής πραγματοποιείται από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Σεπτέμβριου 2024, στις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην πόλη της Κοζάνης.

Καθηγητές/τριες, ερευνητές/τριες, διδάκτορες, μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες, συγγραφείς, άνθρωποι που αγαπούν την ανάγνωση και τη γραφή από διάφορες χώρες και ηπείρους θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στην πόλη της Κοζάνης και να συνομιλήσουν για τη γραφή, την ανάγνωση, την κριτική, την έρευνα και τη μελέτη των κειμένων.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι/ες του συνεδρίου, Svetlana Kalezić-Radonjić, Lars Gustaf Andersson, Β. Π. Καραγιάννης, Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Κώστας Χαραλάμπους, Δημήτρης Χριστόπουλος και Λίνα Νικολακοπούλου, θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους τις γνώσεις και το πάθος τους για τη Δημιουργική Γραφή.

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής διοργανώνει το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Lund University και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ οι εκδηλώσεις για τον Ποντιακό Ελληνισμό υπό την αιγίδα του ιστορικού Σωματείου της «Μέριμνας Ποντίων Κυριών» Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης και του εκδοτικού οίκου Αδελφών Κυριακίδη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα