Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚιλκίς: Φίμωσαν και χτύπησαν γιαγιά σε άγρια ληστεία – Οργή για την...

Κιλκίς: Φίμωσαν και χτύπησαν γιαγιά σε άγρια ληστεία – Οργή για την πιο μαρτυρική νύχτα της ζωής της

Μια γιαγιά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες μέσα στο σπίτι της. Η νέα ληστεία στο Κιλκίς ξεχείλισε όπως φαίνεται το ποτήρι της υπομονής…

Η γιαγά βρισκόταν μέσα στο σπίτι της, όταν ξαφνικά ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Η ληστεία σε χωριό του Κιλκίς, που ήρθε να προστεθεί στα αλλεπάλληλα χτυπήματα των τελευταίων ημερών. Με τους κατοίκους και γείτονες της άτυχης γριούλας να σκέφτονται να αναθέσουν τη φύλαξη συνολικά σε εταιρεία σεκιούριτι. Όπως λένε παρά την αστυνομική παρουσία, οι κακοποιοί δεν σταματούν και οι ίδιοι δεν έχουν άλλο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Θρασύδειλα κλεφτρόνια ρήμαξαν προχθές (16-03-2022) ακόμη και κατοικημένα σπίτια στη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης στο Κιλκίς. Και είχαν την απόλυτη αναισθησία να μπουν μέσα σε σπίτι στον Ακρίτα και να τρομοκρατήσουν την γιαγιά που μένει μόνη της σε αυτό, απειλώντας την για να τους αποκαλύψει που έχει τα χρήματα της σύνταξής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γιαγιά, που μένει στην άκρη του Ακρίτα, την φίμωσαν τρία άτομα και άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι της. Χωρίς να σεβαστούν τίποτα, άρπαξαν και τον σταυρό που είχε στο λαιμό της και στο τέλος την άφησαν σοκαρισμένη και έφυγαν με τα λίγα χρήματα που βρήκαν. Αμέσως μετά η άτυχη ηλικιωμένη τηλεφώνησε στο γιο της και στη συνέχεια κινητοποιήθηκε το χωριό. Στον Ακρίτα «χτύπησαν» δυο ακόμη κλειστά σπίτια.

Μετά την κινητοποίηση κατοίκων και Αστυνομίας συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί στην περιοχή μεταξύ Ακρίτα και Δροσάτου. Πάνω τους βρέθηκαν μπύρες που είχαν αφαιρεθεί από κλειστό σπίτι στον Ακρίτα. Το χωριό βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή και αποτελεί έτσι και αλλιώς πέρασμα για τους παράτυπους μετανάστες που είτε εισέρχονται στη χώρα είτε αναζητούν τρόπο διαφυγής προς τη βόρεια Ευρώπη.

Μιλώντας στο eidisis.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Ακρίτα, Κώστας Παραστατίδης, τόνισε πως παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας και την αυξημένη παρουσία περιπολικών στο χωριό, υπάρχουν πολλά σπίτια στα οποία διαμένουν μόνες τους γυναίκες και ο φόβος έχει φωλιάσει στο χωριό. Μάλιστα, πολλοί από τους κατοίκους και τους ετεροδημότες ζητούν να ανατεθεί η φύλαξη του χωριού σε ιδιωτική εταιρεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα