Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚιλκίς: Θηριώδη χασισόδεντρα απέδωσαν τεσσεράμισι κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Κιλκίς: Θηριώδη χασισόδεντρα απέδωσαν τεσσεράμισι κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Αδιαφορούσε αν θα εντοπιζόταν η μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του ένας Έλληνας, καθώς τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης που του είχαν αποφέρει ιδιαίτερα πλούσια συγκομιδή είχαν φτάσει στο τεράστιο ύψος των τεσσάρων μέτρων!

Την πληροφορία για την ύπαρξή τους δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι και σε μια αποθήκη του καλλιεργητή σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και, εκτός από τα θηριώδη χασισόδεντρα, βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 494 γραμμαρίων, τις οποίες κατέσχεσαν μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Kilkis-kannabi2

Τσάκωσαν διακινητή με σχεδόν ένα κιλό κάνναβης

Από την Χαλκιδική εξόρμησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μουδανιών σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να περάσουν χειροπέδες σε έναν Έλληνα που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών. Στο σπίτι του υπόπτου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων και ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν και 380 ευρώ. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 350 γραμμαρίων. Ο ένοικος, που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα