Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚιλκίς: Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένη, όταν κακοποιοί την φίμωσαν και την λήστεψαν

Κιλκίς: Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένη, όταν κακοποιοί την φίμωσαν και την λήστεψαν

Ώρες αγωνίας και φόβου ακόμη και για τη ζωή της έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν βρέθηκε στα χέρια τριών αλλοδαπών κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της και σε άλλα δυο ακατοίκητα στην κοινότητα Ακρίτας της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης στο Κιλκίς, που βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή με τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι δράστες ακινητοποίησαν με την χρήση βίας την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη που ζει μόνη, την φίμωσαν και άρχισαν να ερευνούν τα δωμάτια του σπιτιού αναζητώντας μετρητά και τιμαλφή. Τα λιγοστά χρήματα που βρήκαν δεν τους φάνηκαν αρκετά κι έτσι άρπαξαν και τον χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της η γριούλα και τράπηκαν σε φυγή.

Η σοκαρισμένη γυναίκα τηλεφώνησε στο γιο της και στη συνέχεια στην Αστυνομία, άνδρες της οποία ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και στην περιοχή μεταξύ Ακρίτα και Δροσάτου εντόπισαν δυο Πακιστανούς που μετέφεραν μπύρες τις οποίες είχαν κλέψει από ένα από τα άλλα δυο σπίτια που είχαν διαρρήξει. Ωστόσο, το κόσμημα της ηλικιωμένης δεν βρέθηκε και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην ήταν αυτοί οι δράστες της ληστείας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα