Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚιλκίς: Δημοτικό σχολείο στη Γουμένισσα σε καραντίνα

Κιλκίς: Δημοτικό σχολείο στη Γουμένισσα σε καραντίνα

Δυο μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, που μεταφέρονταν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς από οικισμούς της περιοχής στο σχολείο τους, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Το σχολείο δεν λειτούργησε τη Δευτέρα καθώς έγινε καθολική απολύμανση των χώρων. Από την Τρίτη 9 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστές η Δ’ και η Στ’ τάξεις του εν λόγω σχολείου, ενώ οι άλλες τάξεις θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από το ίδιο σχολείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, δυο ακόμα μαθητές τέθηκαν σε καραντίνα διότι μεταφέρονταν με το ίδιο λεωφορείο. Σημειώνουμε ότι απολύμανση έγινε και στο λεωφορείο.

Τη Δευτέρα μαζί με το 1ο Δημοτικό έμεινε κλειστό και το Γυμνάσιο Γουμένισσας, καθώς για προληπτικούς λόγους και εξαιτίας της κοινής μεταφοράς μαθητών με το εν λόγω λεωφορείο έγινε απολύμανση και του μεταφορικού μέσου.

Τέλος, και αναφορικά με φήμες που τροφοδοτήθηκαν από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, περί δήθεν κρουσμάτων, από την διεύθυνση του Γυμνασίου Πολυκάστρου, που επικοινώνησε με την εφημερίδα μας, τονίστηκε ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα και οι φήμες είναι αναληθείς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα