Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚιλκίς: Γονιός έβαψε μόνος του τις αίθουσες νηπιαγωγείου (φωτο)

Κιλκίς: Γονιός έβαψε μόνος του τις αίθουσες νηπιαγωγείου (φωτο)

Με την επιθυμία της προσφοράς και χωρίς να του έχει ζητηθεί, μετά τις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις, όταν το 1ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς έκλεισε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο γονιός βρέθηκε στο σχολείο και ξεκίνησε τον ελαιοχρωματισμό του κτηρίου, το αναγκαίο φρεσκάρισμά του, με τα υλικά να τα διαθέτει ο δήμος Κιλκίς, όπως αναφέρει το eidisis.gr.

Μιλάμε για τον κ. Ρούκα Γκαρίσπο, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αφιέρωσε πολλές ώρες από τον πολύτιμό του χρόνο και έβαψε όλες τις αίθουσες του σχολείου. Έτσι απλά. Χωρίς γκρίνιες, εύκολες κρίσεις και επικρίσεις, ο κ. Γκαρίσπο, έπιασε το πινέλο και χάρισε στα μικρά νήπια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου ένα φρέσκο πολύχρωμο χαμόγελο, αίθουσες ανανεωμένες και όμορφες, μέσα από την ομορφιά της ψυχής του και του εθελοντισμού του. Το πρωί πήγαινε στο εργοστάσιο, όπου εργάζεται για το μεροκάματό του, και το απόγευμα έπιανε το πινέλο στο νηπιαγωγείο. Και όταν η προϊσταμένη του είπε δεύτερη φορά «ευχαριστώ» ο κ. Γκαρίσπο την παρακάλεσε, «μη μου το ξαναπείς, γιατί ντρέπομαι»!

«Η προϊσταμένη, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς, τον ευχαριστούμε θερμά, όλοι μας, για την ανιδιοτελή του προσφορά και ελπίζουμε πως η πράξη του αυτή θα αποτελέσει πρότυπο και για άλλους γονείς», αναφέρουν στο ευχαριστήριό τους.

Πράξη πρότυπο και παράδειγμα για όλους μας, για όλη την τοπική μας κοινωνία, για να αναδείξουμε το μεγαλείο του εθελοντισμού και της προσφοράς, στα μικρά και καθημερινά αυτού του τόπου.

Ο κ. Ρούκα Γκαρίσπο, και στο πρόσωπό του ο κάθε εθελοντής στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην αυτοδιοίκηση, στη μικρή μας κοινωνία, έχει την αγάπη και το σεβασμό μας.

Δείτε φωτογραφίες από το… φρεσκοβαμμένο νηπιαγωγείο:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα