Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚατηγορούν τον δήμο Σερρών για τσαπατσουλιά και ημιτελή έργα (ΦΩΤΟ)

Κατηγορούν τον δήμο Σερρών για τσαπατσουλιά και ημιτελή έργα (ΦΩΤΟ)

Για τσαπατσουλιά και ημιτελή έργα κατηγορεί τη δημοτική αρχή, η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Σερραίων Πολιτών, Αριάδνη Παπαφωτίου. Η κυρία Παπαφωτίου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει φωτογραφίες από βιοκλιματικές παρεμβάσεις που είχαν γίνει το 2016 στην οδό Νίκου Νικολάου της πόλης των Σερρών και με δεικτικό τρόπο σημειώνει τις παραλείψεις που έχουν γίνει από την νυν δημοτική αρχή στην παραπάνω περιοχή.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Από την περασμένη Άνοιξη τα “πασπατεύει” η Δημοτική Αρχή αυτά τα “δροσιστικά συντριβάνια” της Βιοκλιματικής Παρέμβασης του 2016 στην οδό Νικ. Νικολάου των Σερρών!
Και δώσ’ του “Σχέδια Ανάπλασης” και πάρτ’ ου “Σχέδια αισθητικής αναβάθμισης” και…πέρασε η Ανοιξη, πέρασε και το θερμότατο Καλοκαίρι, φεύγει όπου νά ναι και ο Οκτώβριος κι αυτά στέκονται ακόμη απαράλλαχτα, ρημαδιασμένα και στερεμένα…
–Υ.Γ. Κάτι μαύρα ταφικά μάρμαρα που μπήκαν, βγήκαν, και ξαναμπήκαν σαν λάθος “πρόβα” σε ΕΝΑ από τα παρτέρια (φωτό αριστερά), έμειναν κι αυτά εκεί -συλλέκτες σκουπιδιών-, να πιστοποιούν την μόνη αδιαμφισβήτητη συνέπεια της Δημοτικής Αρχής: Στην τσαπατσουλιά και στα ημιτελή έργα!…»
Πηγή: infonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα