Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚατερίνη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για μεταφορά ναρκωτικών - Τα έκρυψαν σε... ρεζέρβα...

Κατερίνη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για μεταφορά ναρκωτικών – Τα έκρυψαν σε… ρεζέρβα αυτοκινήτου

Στην σύλληψη δύο ανδρών σε περιοχή της Πιερίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες ενέργειες οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης στο πλαίσιο ελέγχου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό άνδρα, οι οποίοι επιχείρησαν να μεταφέρουν ναρκωτικές ουσίες με όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Ακριβέστερα σύμφωνα με έλεγχο που πραγματοποιήθηκαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στον καλά κρυμμένες , μέσα σε εφεδρικό τροχό (ρεζέρβα) στον χώρο αποσκευών, πέντε συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 671 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν, καθώς και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ημεδαπού άνδρα κατασχέθηκε, καθώς όπως διαπιστώθηκε το οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως. Παράλληλα κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, οι οποίοι με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα