Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚατερίνη: Νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό 11χρονης – Στη φυλακή ο 30χρονος...

Κατερίνη: Νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό 11χρονης – Στη φυλακή ο 30χρονος δράστης

Ακόμα μία σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για βιασμό ανήλικης μαθήτριας 11,5 ετών στην Κατερίνη, τη στιγμή που τα στοιχεία από την υπόθεση στον Κολωνό συνεχίζουν να προκαλούν αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

Το χρονικό

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 11χρονη έπαιζε με φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει.

Η μικρή πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και πήγε μαζί του, ενώ ο 30χρονος την οδήγησε σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε.

Η φίλη της, όταν πέρασε αρκετή ώρα, πήγε στη μητέρα της που ήταν στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές.

Άμεσα ακολούθησε κινητοποίηση και η 11χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς όσα έγιναν και ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε».

Στη συνέχεια, ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί.

Μάλιστα, η 11χρονη χρειάζεται να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

«Με πείραξε αυτός ο άνθρωπος»

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μιλώντας στο MEGA περιέγραψε πως ο 30χρονος ξεγέλασε το παιδί και το απομάκρυνε από την πλατεία, προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του.

«Μέσα Αυγούστου βγήκε η κόρη μου με μία φίλη μου και το κοριτσάκι της σε πολύ κεντρικό σημείο της Κατερίνης. Με κάποιον τρόπο ένας Ιρακινός, απ’ ότι διαπιστώθηκε μετά, το πλησίασε το παιδί, το ξεγέλασε στην ουσία και απομακρύνθηκαν από την πλατεία. Αμέσως το κοριτσάκι ενημέρωσε τη μαμά, η μαμά πήρε τηλέφωνο εμένα κατευθείαν, αμέσως έτρεξα εκεί. Για καλή μου τύχη ήταν η αστυνομία, αμέσως τρέξανε οι άνθρωποι και όντως τους βρήκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς η κόρη μου είπε αμέσως στους αστυνομικούς ότι “με πείραξε αυτός ο άνθρωπος”».

Σύμφωνα με το megatv.com, η μητέρα τόνισε ότι η 11χρονη περιέγραψε όσα έγιναν στις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληωη του 30χρονου.

«Έγινε ότι έπρεπε να γίνει και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι όντως είχε κάνει την πράξη. Αφού την ξεγέλασε και της είπε “θα σε γυρίσω σε ένα λεπτό”, εκ των υστέρων εγώ έμαθα ότι την πήγε στο σπίτι του που έμενε και από εκεί, ενώ του έλεγε ότι “πρέπει να γυρίσω”, της έλεγε “καλά, καλά” και την πήγαινε σε αντίθετη πλευρά της Κατερίνης, από εκεί που ήταν η φίλη της και η μητέρα της», είπε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα