Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαταγγελίες σοκ για κακοποίηση παιδιών από νηπιαγωγό στην Καβάλα

Καταγγελίες σοκ για κακοποίηση παιδιών από νηπιαγωγό στην Καβάλα

Μπροστά σε μια υπόθεση που εφόσον αποκαλυφθεί όπως προδιαγράφεται με βάση την έρευνα των αρχών θα προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο βρίσκονται οι αρχές, που διεξάγουν έρευνα για 37χρονη νηπιαγωγό στην Καβάλα σε βάρος της οποίας υπάρχουν τέσσερις καταγγελίες για ασέλγεια σε παιδιά τριών έως τεσσάρων ετών!

Στη δημοσιότητα έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες καθώς η μητέρα ενός από τα παιδιά μίλησε με λεπτομέρειες όσα άκουσε από την κόρη της.

 

«Δεν μπορώ να σου πω, είναι μυστικό»

 

«Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό“. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό”», δήλωσε.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, το παιδί της «μίλησε για αγγίγματα στην κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ σημείωσε ότι η νηπιαγωγός, σε βάρος της οποίας για την ώρα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα