Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαστοριά: Αδέσποτο-δεσποζόμενο σκυλί επιτέθηκε σε κορίτσι

Καστοριά: Αδέσποτο-δεσποζόμενο σκυλί επιτέθηκε σε κορίτσι

- Advertisement -

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε κοριτσάκι στο κέντρο της Καστοριάς την Παρασκευή 14 Ιουνίου του, με την μικρή να φέρει βαθύ τραύμα.

Σύμφωνα με το mpetskas.com πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Καστοριάς, όπου όταν το κοριτσάκι και η γιαγιά της, όταν πέρασαν από μια καφετέρια όπου η ιδιοκτήτρια του σκύλου έπινε τον καφέ της μαζί με την παρέα της. Στην συνέχεια ο σκύλος εξαγριώθηκε αρπάζοντας το κοριτσάκι από το χέρι, με τους έντρομους θαμώνες του μαγαζιού, αλλά και περαστικούς προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το χέρι του παιδιού από τα δόντια του εξαγριωμένου σκύλου. Ευτυχώς για την κοπέλα οι προσπάθειες τους ευοδώθηκαν, καθώς κατάφεραν να απομακρύνουν τον σκύλο.

Στον αντίποδα από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν έσπευσε σε βοήθεια της μικρής, ενώ φώναζε στην γιαγιά του παιδιού “εσείς φταίτε που δεν μαθαίνετε στα παιδιά να μην πλησιάζουν τα ξένα σκυλιά.”, όπως υποστηρίζει το mpetskas.com. Ακολούθως το παιδάκι μεταφέρθηκε σε παρακείμενο φαρμακείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα μετέβη στο νοσοκομείο Καστοριάς με τραύματα στα χέρια. Τέλος οι γονείς του παιδιού φέρεται πως έχουν υποβάλλει μήνυση σε βάρος της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Πηγή:mpetskas.com

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα