Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαβάλα: Υγειονομικός έχει πιστοποιητικό νόσησης αλλά όχι αντισώματα! (BINTEO)

Καβάλα: Υγειονομικός έχει πιστοποιητικό νόσησης αλλά όχι αντισώματα! (BINTEO)

Το πρώτο δείγμα υγειονομικού της Καβάλας με πιστοποιητικό νόσησης, αλλά δίχως αντισώματα είναι γεγονός και θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Συνολικά, στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας βρίσκονται 18 υγειονομικοί του Νοσοκομείου, που από τις 3 Αυγούστου και μέχρι το τέλος Αυγούστου βρέθηκαν με πιστοποιητικά νόσησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Μάιο μέχρι και το τέλος Ιουλίου ούτε ένας υγειονομικός του Νοσοκομείου Καβάλας νόσησε. Το γεγονός αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον της διοίκησης που πήρε την απόφαση να ελέγξει τους 18 υγειονομικούς με τεστ αντισωμάτων και να παραπέμψει στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω όσους βρεθούν με μηδέν αντισώματα. Το πρώτο δείγμα με μηδέν αντισώματα εντοπίστηκε, ενώ η έρευνα για τις υπόλοιπες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Εξάλλου, η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας θα ελέγξει όσα πιστοποιητικά εμβολιασμού υγειονομικών έχουν γίνει εκτός Νοσοκομείου ως δυνητικά ύποπτα, δεδομένου ότι πρακτικά δεν υπήρχε λόγος για κανέναν να εμβολιαστεί εκτός εμβολιαστικού κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Center TV

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα