Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Το φορτηγάκι ρυμουλκούσε… φορτηγάκι που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες

Καβάλα: Το φορτηγάκι ρυμουλκούσε… φορτηγάκι που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Τρίτη (8-11-2022),σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και της Καβάλας, 2 αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί της Τρίτης σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΦ αυτοκίνητο και να μεταφέρει  παράνομα στην ενδοχώρα 8 μη νόμιμους μετανάστες.

Στην δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΦ αυτοκίνητο, το οποίο ρυμουλκούσε τρέιλερ έμφορτο με ΙΧΦ αυτοκίνητο και να μεταφέρει  παράνομα στην ενδοχώρα 7 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούντο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπηςκαι το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Πηγή: kavalapost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα