Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Το ''θέατρο'' του δολοφόνου - Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Καβάλα: Το ”θέατρο” του δολοφόνου – Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Οι αστυνομικοί στην Καβάλα, έφτασαν στην άκρη του νήματος. Το έγκλημα με την δολοφονία του 52χρονου επιστάτη εξιχνιάστηκε και η Χρυσούπολη παρακολουθεί άναυδη τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Νέα στοιχεία για το έγκλημα που συντάραξε την Χρυσούπολη στην Καβάλα, με τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους, τον 25χρονο, που φέρεται να έχει ομολογήσει. Εκείνον που έστησε ενέδρα στον αδικοχαμένο επιστάτη και τον εκτέλεσε την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Ο φερόμενος ως δράστης είπε ότι ήθελε να εκδικηθεί τον 52χρονο αφού όπως υποστήριξε του έκανε bullying και τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του. Λίγες ώρες μετά έρχονται στο φως νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που ρίχνουν περισσότερο φως.

Συνάδελφος του 25χρονου κατηγορούμενου για το έγκλημα, τονίζει στο newsit.gr, πως στην πραγματικότητα δεν υπήρξε απόλυση. Ο νεαρός παραιτήθηκε και έπιασε δουλειά σε άλλη επιχείρηση στην Καβάλα. Αίσθηση προκαλούν και τα όσα μας λέει, για τη συμπεριφορά του καθ ομολογία δράστη, τη μέρα της δολοφονίας. Ήταν ανήσυχος και αναρωτιόταν ποιος μπορούσε να κάνει τόσο μεγάλο κακό. Ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει

«Είχαν κάποιες προστριβές στην παραγωγή, αλλά είναι του λεπτού αυτά μέσα στη δουλειά. Ο 25χρονος υπέγραψε οικειοθελή απόλυση και πήγε σε μια άλλη επιχείρηση με μάρμαρα για δουλειά. Την ημέρα της δολοφονίας, πήγε στις 07:00 με την μηχανή για δουλειά και όχι με το λεωφορείο που πηγαίνουν συνήθως οι εργαζόμενοι.

Στις 12:00 εκείνη τη μέρα έφυγε από τη δουλειά γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο. Ήταν σκεπτικός εκείνη την μέρα που έγινε η δολοφονία και έλεγε του αφεντικού του, ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό όποιος το έκανε. Έλεγε ότι και αυτός είχε θέμα με τον συγκεκριμένο, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο.

Έχει έναν αδερφό, ο οποίος δουλεύει ακόμα στην επιχείρηση. Ο αδερφός του κυνηγούσε και ειχαν και σκυλί αγορασμένο μαζί με τον 25χρονο. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε για δουλειά ούτε ο αδερφός του στη επιχείρηση. Τον πήραμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε» λέει στο newsit.gr συνάδελφος του 52χρονου.

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξαν και οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο κατηγορούμενος στις διαδικτυακές του σελίδες και πιο συγκεκριμένα εκείνες με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε. Οι αστυνομικοί στην Καβάλα άρχισαν να συνθέτουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης και όπως φαίνεται έφτασαν στην άκρη του νήματος.

  

Όπως φέρεται να είπε, τον πυροβόλησε με το όπλο του αδερφού του. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο 52χρονος, πατέρας δύο ανηλικων παιδιών, είδε τον δολοφόνο του, ο οποίος τον πυροβόλησε από απόσταση 5-6 μέτρων, στοχεύοντας στην καρδιά του θύματος. Κατόπιν εξαφανίστηκε στα χωράφια. Οι αρχές εστίαζαν τις έρευνές του στο περιβάλλον του θύματοςαναζητώντας ανθρώπους με τους οποίους πιθανόν να είχε διαφορές.

To θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα, έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τον δράστη να έρχεται και να φεύγει από το σημείο της εκτέλεσης. Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, τον προσήγαγαν και λίγες ώρες μετά, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση, την ώρα που έφτανε στη δουλειά του.

    

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα